تاکید استاندار خراسان رضوی در تکمیل دز سوم  واکسیناسیون کرونا
کد خبر: 4055503
تاریخ انتشار : ۱۸ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۱۴:۵۹

تاکید استاندار خراسان رضوی در تکمیل دز سوم  واکسیناسیون کرونا

استاندار خراسان رضوی گفت: با توجه به قرار گرفتن در وضعیت مطلوب و کاهشی بودن روند ابتلا به کرونا در استان خراسان رضوی، در خصوص انجام واکسیناسیون نوبت سوم کرونا باید یک برنامه و جدولی عملیاتی مشخصی تدوین شود.

استاندار خراسان رضوی به گزارش ایکنا از خراسان رضوی و به نقل از اداره کل روابط عمومی استانداری خراسان رضوی، یعقوب‌علی نظری، استاندار خراسان رضوی بیان کرد: در راستای مقابله با کرونا، دانشگاه علوم پزشکی مشهد به منظور جبران عقب‌ماندگی تزریق دز سوم واکسن کرونا جلسه‌ای با مراکز علوم پزشکی استان خراسان رضوی مخصوصا مراکزی که شاخص تزریق نوبت سومشان پایین‌تر است، به منظور تدوین جدول توافقی و عملیاتی و تعیین بازه زمانی و عدد و درصد انجام واکسیناسیون دز سوم و حتی دزهای عقب مانده نوبت اول و دوم آن ها برگزار کند و آن جدول زمانی توافق شده ابلاغ شود.

وی ادامه داد:  علی‌رغم همه عناصر برهم زننده‌ای که در خصوص ویروس کرونا وجود دارد، اما خوشبختانه وضعیت شیوع کرونا مناسب است و روند ابتلا به بیماری کووید ۱۹ کاهشی است و در حال حاضر در  خراسان رضوی هیچ شهرستانی در وضعیت قرمز و نارنجی قرار ندارد .

نظری اضافه کرد: اما با این حال کرونا هنوز پایان نیافته است و  همچنان دو شرط مهم تکمیل واکسیناسیون کرونا و رعایت پروتکل‌های بهداشتی مورد تاکید است تا با عنایت خدا و ادامه این روند شاهد وضعیت بهتری در آینده باشیم.

استاندار خراسان رضوی بیان کرد: در خصوص رعایت پروتکل‌ها و الزامات بهداشتی باید در این مقطع از فرصت به وجود آمده استفاده کرد و دانشگاه علوم پزشکی مشهد برای آن یک برنامه و هدف عملیاتی به عنوان خط قرمز معین کند و برای محل‌های مختلف درصد رعایت ملزومات بهداشتی را مشخص و ابلاغ و نیز کنترل کند.

نظری ادامه داد: همچنین تعداد مراکز منتخب واکسیناسیون برای جبران عقب‌ماندگی واکسیناسیون کرونا مشخص شود و با توافق مراکز بهداشت یک برنامه و یک جدول ویژه‌ مشخص و عدد مربوطه معین شود.

وی گفت:  ضرورت دارد در این راستا تلاش شود  و از ظرفیت سایر بخش‌ها مانند بسیج و هلال‌احمر و ... با توجه به شرایط و امکاناتی که دارند نیز استفاده شود.

 استاندار خراسان رضوی افزود: علاوه‌ بر این موارد، تأمین الزامات و رفع کمبودها با توجه به تجربیاتی که در گذشته و در پیک‌های قبلی کرونا ایجاد شد مد نظر قرار گیرد.

انتهای پیام
captcha